Skip to content

Naše cukrárna slaví 5. narozeniny

Je to již 5 let, co jsme slavnostně otevírali naši malou cukrárnu. Za tu dobu jsme upekli nespočet zákusků, dortů, cukroví a připravili mnoho svatebních dortů. Stále se držíme tradičních receptur a kvalitních surovin, aby naše výrobky byly ty nejlepší a přinášely radost na oslavách a akcích. Letos můžete naše páté narozeniny oslavit s námi! Po celý pátek 21. června si s našimi zákazníky rádi přiťukneme a popovídáme.

Tak se neváhejte stavit a nakoupit si také něco sladkého na víkend!

 

Narozeninová soutěž o dort

Při příležitosti oslavy jsme se rozhodli uspořádat soutěž o jeden čertovsky sladký dort. Vyhrát může každý! Stačí napsat do komentářů na našem Facebooku informaci, kolik že to máme namalovaných čertů na zdech naší cukrárny?

Jeden, dva, pět, deset nebo se to tu na stěnách čerty jenom hemží?

 

Soutěž probíhá na našem profilu https://www.facebook.com/cukrarnalucius/

Pravidla FB soutěže:

  • Účastnit se může každá osoba, která napíše do komentáře počet Kolik čertů máme technikou brush namalovaných na zdech naší cukrárny Lucius?
  • Výhrou je dort, který bude k vyzvednutí před víkendem 29. 6. nebo na základě domluvy.
  • Soutěž bude ukončena v pátek 21. června 2019 v 18:00 a vyhrává kdo uhodne přesný počet kusů nebo bude nejblíže. V případě dvou a více výherců bude provedeno náhodné vylosování.
  • BONUS! Pokud v příspěvku označíte alespoň jednu osobu, s kterou si dort vychutnáte, získáte navíc láhev sektu pro dospělé a také děti!
  • Facebook není pořadatelem této soutěže. Pořadatelem je Cukrárna Lucius, IČO: 696 656 99. Pořadatel má právo pravidla soutěže upřesnit. Soutěž trvá od 15. 6. do 21. 6. 2019.

 

Těšíme se na Vás!

 

 

Back To Top