Skip to content

Cukrárna Lucius slaví 10. narozeniny

Cukrárna Lucius slaví své 10. výročí! Již deset let vám přinášíme sladké potěšení v podobě dortů, zákusků, cukroví a svatebních dortů. Naše tradiční recepty a kvalitní suroviny zaručují tu nejlepší chuť, která zpříjemní každou oslavu či událost.

Připojte se k oslavám a přijďte si s námi připít na další sladká léta. V sobotu 8. června budeme celý den oslavovat s Vámi, našimi zákazníky. Těšíme se na vás a na společné chvíle plné sladkých dobrot!

Určitě neváhejte a zastavte se u nás pro něco lahodného na víkend!

Narozeninová soutěž o dort

Při příležitosti oslavy jsme se rozhodli uspořádat soutěž o jeden čertovský dort a vyhrát může každý!
Stačí napsat do komentářů na našem Facebooku informaci, kolika svatbám cukrárna Lucius, v loňském roce 2023, dodala svatební cukroví nebo dort.

Kolika svatbám dodala cukrárna Lucius svatební cukroví nebo dort v roce 2023?

 

Soutěž probíhá na našem profilu https://www.facebook.com/cukrarnalucius/

Pravidla FB soutěže:

  • Účastnit se může každá osoba, která napíše do komentáře vlastní odhad počtu svateb v roce 2023, kde se cukrárna Lucius podílela dodáním svatebního cukroví či dortu.
  • Výhrou je dort, který bude k vyzvednutí dle domluvy 8. června.
  • Soutěž bude ukončena v pátek 7. června 2019 v 18:00 a vyhrává kdo uhodne přesný počet kusů nebo bude nejblíže. V případě dvou a více výherců bude provedeno náhodné vylosování.
  • BONUS! Pokud v příspěvku označíte alespoň jednu osobu, s kterou si dort vychutnáte, získáte navíc láhev sektu!
  • Facebook není pořadatelem této soutěže. Pořadatelem je Cukrárna Lucius, IČO: 696 656 99. Pořadatel má právo pravidla soutěže upřesnit. Soutěž trvá od 3. 6. do 7. 6. 2024.

Malilinkatá nápověda k soutěži – svatby se pořádají většinou květen až říjen, o víkendu, to jsou dva dny, ale nejen o víkendu 🙂
Pokud můžete, zastavte se 8. června. Těšíme se na Vás v Syrovicích!

 

Back To Top